Blam Blam

Bild från igår. Vaknade brevid Tove för ett par timmar sen. Ska försöka få tag på folket jag ska träffa ikväll! Lägger upp lite fler bilder från grillkvällen senare sen eller då jag får tid för nu måste jag gå. Hörs sen!

Dagens planer

Har precis ätit och ska snart börja fixa mig lite smått. Ska ner till rese för att möta upp Tove och sen hem igen. Lite senare ikväll ska jag träffa en massa vänner och grilla ute någonstans, känner på mig att det kommer bli skitkul! Ska försöka fota mycket också!

Turn me on

Jag igår. Hej alla fina! Solen lyser och allt är lugnt. Har inte orkat lägga ner någon speciell tid här dom senaste dagarna, förlåt för det. Igår framåt kvällen så träffade jag Thessan, Amanda och Jakob iallafall. Gick runt inne på tivolit och avslutade natten med att spela fifa hemma hos Jakob. Jag vann såklart alla matcher ;) Under dagen så var jag och Amanda ute i Lindö och kollade på fotbollsmatch. Bildr kommer senare!

I can't stand how much i need you

Fryser ihjäl så ska gosa ner mig i sängen nu med lite one tree hill och gosedjur. Godnatt

Miss that girl

I'm kind of lost.

Bring it on


Old times

'cause with every kiss and every hug, you make me fall in love. and now i know i can't be the only one.

hej små flickor och pojkar! kom nyss hem från tandläkaren som tog typ 5 minuter. skulle fylla i en lapp och så skulle dom kolla på mina tänder (you don't say?) är i vilket fall jävligt kissnödig nu så har planerat en liten dejt med toan och ska börja plugga lite med tove. puss på er! ♥
'cause with every kiss and every hug,
You make me fall in love,
And now I know I can't be the only one,'cause with every kiss and every hug,'cause with every kiss and every hug,
You make me fall in love,
And now I know I can't be the only one,'cause with every kiss and every hug,
You make me fall in love,
And now I know I can't be the only one,

Follow


Not a day goes by that i don't think of you

in a world where we all desire to love, it's amazing how many people are hurting.


Shit goin' crazy

Jag idag hihi shit ass omg :$$ Eeeee hej! Vaknade hemma hos emelie idag och vi har gjort allt från att äta till att gå ut och gå. Hamnade på några gungor och stannade där tills jag skulle dra hem.  Nu ska jag fixa min garderob och så, hörs imorgon!!!

Myskväll

Sitter hemma hos Emelie, kom hit för några timmar sen. Just nu sitter vi med musik i högtalarna och pratar om allt och inget, skönt! Känner att jag börjar bli trött trotts att jag vaknade vid halv 2 idag. Blir sista inlägget för idag, ska sova här hos Emelie. Skönt att slippa sova själv, ha någon att hålla om liksom. Hörs imorgon!

You know it ain't love

Vaknade nyss och snackade precis lite med emelie i telefon. Ska alldeles straxt ta något att äta, är döhungrig! Lite senare ska jag ut med le hundarna eftersom att mamma och pappa jobbar, jahaja. Hörs senare!


Ja tack!

Åhåhååå skolan var rätt chill idag. Hade utvecklingssamtal också som gick helt okej, bra nikiiii. Ska precis äta och sen möter jag upp thessan och drar vidare till amanda där hon och mimmi är. Fryser som in i helvete och ute regnar det och blåser, ge mig sommaaaar #!%&=%¤#!!

I'm goin down on my, on my knees for you


If u dont love me, why do u raise my hopes
No matter what happens, I can't let u go
U got it wrong, I didnt wanna hurt u
I wanna be all the world 2 u
if you don't love me, why do you raise my hopes? no matter what happens, i can't let you go. you got it wrong, i didn't wanna hurt you. I wanna be all the world to you.

Happy b-day!!!!!

Nu är det så här att en utav världens bästa personer föddes idag för 16 år sen. Den personen heter Tove och är en utav mina närmsta vänner. Lärde känna henne för 10 år sen och sen dess har vi hållit ihop! Vi vet allt om varandra och delar allt, verkligen. Hon är en person som alltid har funnits där för mig, i vått och torrt. Lovar er att jag skulle kunna göra vad som helst för henne. Hon är underbar och jag älskar henne som om hon vore min egna syster. Sistah from another mistah ♥ Finns nog ingen som jag litar på så mycket. Älskar henne för att hon är sig själv och för att hon och hennes humor är så dumma i huvudet! I look at my best friend and think: why the fuck do i love this retard? Du äger!

Ps. ee lovar dig att du får present snaaaart måste bara fixa den först HIHIHI

 


He could make hell feel just like home


» play. want to, but i can’t help it. i love the way it feels. i need it when i want it, i want it when i don’t. tell myself i’ll stop everyday, knowin’ that i won't. think of it every second, i can't get nothing done. know i should stay away from, cause it's no good for me. i got a problem and i don’t know what to do about it.
Want to, but I can’t help it
I love the way it feels,


Onsdag

Orkar inte skriva något om idag. Ska träffa några nu, hejdå.

 


No i can't be the only one

Skolan gick rätt fort trotts att jag var trött som fan. Emelie följde med hem direkt efter men hon har precis gått nu. Ska sätta mig med matteboken och försöka förstå lite, har ett stort matteprov imorgon. Då jag har pluggat klart ska jag nog träna lite och sen sussa. Latero

This is how i roll

Uppe tidigt idag! Har duschat och tvättat håret men nu hittar jag inte hårblåsen. Får la gå till skolan ändå, det regnar ju trotts allt ute så det spelar ingen större roll hur håret ser ut när jag lämnar lägenheten. Helvete vad jag frös inatt, trodde jag skulle få sova bra med icke. Nu ska jag gå till skolan till 15:20, kill me.

Home is wherever i'm with you


Black and white

Bild tagen nyss. Vilket jävla väder, regn och grått. Dom flesta jag känner är nere på IFK -matchen och jag är glad att jag inte är där just nu, måste vara väldigt kallt. Ska fortsätta med pluggandet och lyssna på musik, ska måla naglarna straxt också. Sen blir det att sätta på en film att somna till. Mysigt att höra regnet!

Doesn't matter how you throw me

Snabb bild tagen imorse efter duschen. Hola amigos. Sitter och pluggar no just nu, har precis blivit klar med so'n för idag och emelie gick precis hem. Dör vad trött jag är, helt sjukt. När jag är klar ska jag faktiskt ta och sova så jag får ordentlig sömn inatt iallafall. Dagen imorgon börjar med musik så det är kul! Uppdaterar lite senare, puss!

The only exception


it's fun that everytime i think of you, my middle finger seems to get a boner. Har försovit mig till första skoldagen efter lovet. Tur att det inte är allt för sent. Måste skynda mig nu, hörs efter skolan!


Dancing in the dark


Är helt jävla sjukt trött. Dagen med Amanda har varit hur rolig som helst, den bruden vet vad humor är! Har cyklat/ promenerat ner till Maxi ungefär och tillbaka. Köpte lite gott och när vi kom hem hade hennes mamma lagat dögod mat också! Nu så har jag precis borstat tänderna och pratar lite med Emelie, skolan börjar imorgon efter en veckas lov. Ska bli både tråkigt och kul!


Mot Amanda


Amanda och jag förra året. Hej på er! Måste alldeles straxt gå, ska träffa min saknade Amanda (!!) som jag har berättat så det här blir ett snabbt inlägg. Filmkvällen hos Tove var chill fast att jag var så jävla trött. Vet inte riktigt när vi somnade men nu är jag hemma iallafall! Måste gå nu, ha en bra söndag!


Filmkväll

Två bilder från tidigare idag tagna med mobilen. Nu går jag hem till Tove och har mysig filmkväll! Det här är förmodligen sista inlägget för idag så godnatt, vi hörs imorgon. 1000 pussar! ♥

Even the best fall down sometimes


Don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future.

Don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future.Don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future.

No sir

Jag idag. Well hello there! Har inte bloggat något idag som ni kanske har märkt, men jag har pluggat med Emelie under hela dagen så har inte haft någon tid över. Ni får en liten snabb bild på skjortan jag hade idag. Till hade jag strumpbyxor och shorts. Det var riktigt fint väder ute, varmt och sol!

Something's telling me to leave but i wont

Har pretty boring just nu. Har kollat på OTH hela dagen och tänker inte sluta med det. Vädret  s u g e r, det regnar och är kallt. Ska iallafall ut och springa när det börjar mörkna lite. Gillar inte folk för er som undrar varför. Nu undrar ni säkert över det också men det är bra att undra lite. För er som minns att jag skulle till emelie idag kanske förstår att det inte blev av. Men imorn så!


Learning is a gift, even when pain is your teacher

sing like no one's listening. love like you've never been hurt. dance like no one's watching. live like it's heaven on earth.


Drools

Låter Zayn stå för bilderna idag. Emelie ringde för en liten stund sen och väckte mig så ska alldeles straxt fixa mig och gå bort till henne. Har inte setts på flera dagar och jag saknar tjejen! Resten av helgen består av plugg och på söndag ska jag förmodligen hem till min saknade Amanda. Hon är i Holland nu på träningsläger med sitt lag, är en aning avundsjuk..


Back in the days

Haha kolla vad grymma vi är! Inne på MSN och kör Röj Flaggor som jag inte gjort på flera år. Talangen har inte försvunnit än iallafall, ni ser ju att jag leder haha! Är riktigt trött nu och ska alldeles straxt sova. Har haft en rolig kväll med fina vänner. Kolla även Elisas blogg också, fixade lite smått med hennes design förut. Tryck här för att komma till den! Godnatt på er!


Guys wont chase you forever, stop running


Kass kvalité jag vet. Hello darlings! Ska alldeles straxt hem till Tove och sedan ska vi ut och möta upp Alex också. Får se vad som händer, har inte bestämt något än. Kul kommer det bli iallafall!


I need a dollar


» låttips.


All i know is i love you too much to walk away


Have you ever love somebody so much you can barely breathe when you're with 'em? Now I know we said things, did things that we didn't mean and we fall back into the same patterns, same routine. But maybe our relationship isn't as crazy as it seems.
All I know is I love you too much To walk away thoug

God morgon

Vaknade precis och ska snart börja fixa i ordning mig lite. Idag ska jag träffa Tove och än så länge vet jag inte vad vi hittar på. Ska iallafall träna idag! Solen har tittat fram lite emellanåt den här morgonen så vi får hoppas på att vädret börjar bli bättre, vill ha sol och värme! Förra påsklovet var det sjukt varmt kommer jag ihåg, man kunde till och med sola. Inte långt kvar till sommaren iallafall!

Kisses

KregSQ on Make A Gif, Animated Gifs
Låttips. Ska alldeles straxt sätta på en liten disneyfilm eller OTH, har inte riktigt bestämt mig än. Har borstat tänderna och gjort iordning mig för sägen så nu är det bara att koppla av. Hörs imorgon fina ni! 1000 kyssar ♥

Kvällsmat och musik

If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine. I would lie and say that you're not on my mind.


Dålig bildkvalité


Jag förut idag. Eftersom att jag lever som en vampyr, i mörkret, så blev inte bilderna jag tog idag speciellt bra så har därför ingen lust att lägga upp dom här. Ska alldeles straxt sätta igång med lite matte men först ska jag plocka i ordning lite på rummet, sätta på lugn musik och tända några ljus, tycker att det är sjukt mysigt!


Photo


Slumpvald bild. Har fotat lite nu i pausen till pluggandet. Ska kolla igenom allt nu och rensa det som ska bort, ni kanske får se mer lite senare! Först ska jag fixa lite mellis, är verkligen döhungrig!


Mitt mål


Klänningen jag köpt till avslutningen och niornas middag. Ska alldeles straxt köra ett träningspass. Sitter och kollar igenom lite bilder, blandannat dom här ovan. Har kommit fram till att jag vill bli slim till klänningen, alltså jag menar träna och få bort det jag inte är nöjd med. Kirrar en lite större rumpa på köpet, eller ska försöka haha! Träna, träna, träna!

I's like were in a love game


The hardest part of dreaming about someone you love, is waking up to see that person gone
The hardest part of dreaming about someone you love,
is waking up to see that person gone
The hardest part of dreaming about someone you love


Tired


Gammal bild på le me. Gick bra att springa men träningsvärken kommer döda mig imorgon, seriously. Ska göra lite nudlar och duscha av mig lite snabbt. Till nudlarna sätter jag på någon film, förmodligen kärleksdrama så man kan gråta lite. Uuuh so deep. Men ni får ha det så bra, godnatt! ♥


Love is like a cardgame, cheaters always lose.

HL2FTe on Make A Gif, Animated Gifs


Put that ass to work



Mycket vackra bilder på min fina blomma Emelie! Orkar egentligen inte blogga, mitt humör är på minus, alltså inte bra. Kom nyss hem från sötnosen på bilderna men ska alldeles straxt byta om. Ska ut i regnet och springa ett par kilometer för att rensa tankarna. Uppdaterar mer senare!

Mellanmål

Världens godaste! Träningen gick bra, blev helt skakig i benen mot slutet haha! Ska äta mitt lilla mellanmål och sen ta en snabb dusch. Ska snart möta upp dom andra och gå ner mot stan för biohäng, men det har jag ju redan berättat. Uppdaterar er senare om hur filmen var!

I'm not gonna change for you

På med träningskläderna och in med musik i öronen. Skönt! Bion är bokad 18:00 så efter jag har tränat blir det att hoppa in i duschen direkt för att sedan dra på sig mjukiskläder och gå ner till stan. Filmen vi ska se heter Hunger games. Det blir jag och några fler från klassen, inte helt bestämt än vilka som ska med än.

Me back then


/Bild på mig från förra året. Hey guys! Vaknade för en liten stund sen, har sovit hur konstigt som helst. Ska alldeles straxt ringa Emelie och bestämma lite för dagen. Bio ikväll med mina homies är redan inbokat, berättar mer sen! Måste ta något att äta nu och ringa som sagt. Påtal om inget så har jag träningsvärk i magen, hur grymt är inte det?


I can't seem to find my way home


And it's almost like
Your heaven's trying everything
Your heaven's trying everything
To keep me out
And it's almost like, your heaven's trying everything to keep me out. 

Film & mys


Sitter i sängen just nu med ansiktsmask och har precis ätit lite. Mamma har köpt hem världens godaste frallor så det har jag levt på idag. Kollar på avsnitt efter avsnitt av OTH, jag lovar er att det är den bästa serien någonsin. Speciellt när man känner igen sig så man sitter och tjuter haha, skönt att få ut lite! Ska ringa min fina vän Emelie nu och sen tvätta bort ansiktsmasken!


A walk to remember

Love is like the wind. I can't see it, but I can feel it. Såg precis klar på a walk to remember. Den verkade dålig i början men en bit in i filmen blir den bra. Sorglig och fin på samma gång, värd att se faktiskt!

Inspiration

//we♥it. Godmorgon! Vaknade för inte alls länge sen men ska alldeles straxt börja träna. Har bestämt att jag ska komma igång nu igen så att det blir av, and it feels good! Inget mer godis förutom på helgerna och börja äta mer. Haha okej skämta med det sista, äter redan för mycket. Mer vatten åt folket iallafall! Latero.
//we♥it. Godmorgon! Vaknade för inte alls länge sen men ska alldeles straxt börja träna. Har bestämt att jag ska komma igång nu igen så att det blir av, and it feels good! Inget mer godis förutom på helgerna och börja äta mer. Haha okej skämta med det sista, äter redan för mycket. Mer vatten åt folket iallafall! Latero.

Forever alone


Är så forever alone som det bara går att bli. Underhåller mig med att smsa 118800 som förövrigt är dom enda som svarar (haha, hur synd är inte det egentligen?) Fina svar fick jag iallafall, och ett för mycket kanske? Vilka poeter dom är! Nu blev jag glad hihi. Ska sätta på OTH och somna till det. Hörs imorgon folks!

UPDATE: Klockan är halv fem på morgonen och jag har inte gått och lagt mig än. Sitter och pratar med Philip om allt och inget. Bloggar när jag vaknat sen!

You've got that smile


Den här låten ger mig så sjukt många minnen. Påminner mig om min finaste Amadeus och alla grymma dagar och nätter som vi har umgåtts. Love you!


Klockrenaste människorna i världen


Nystart


Har gjort om designen här nu så har fått tillbaka lite inspiration till att börja blogga igen. Bara för att dela med mig lite av det jag gör nu på lovet och så! Sitter iallafall inne på rummet just nu med musik och facebook, tar det lugnt bara. Dom senaste dagarna har jag varit hos min vän Emelie, har inte gjort något speciellt alls, mest sovit, ätit och skrattat!


RSS 2.0