8 mile

Ska lägga mig i sängen med min träningsvärk och chips för att kolla på filmen här över. Är helt slut så kommer säkert somna tidigt. Hörs vi inte mer idag så hörs vi imorn, puss på er!

Training

Kom precis hem efter ett jobbigt pass på gymmet, är helt slut! Vaknade halv 2 hos thess och då drog jag direkt dit. Natten har varit helt klockren, har gjort sjuka saker haha! Ska iallafall sätta igång med att städa rummet nu, alla kläder ligger i soffan och golvet behöver dammsugas så det ska jag ordna!

Believe

Sitter hemma hos thessan med henne och snackar om allt möjligt med hög musik, underbart! Ska snart sätta på en film och bara ta det lugnt. Kalle, tobias och thomas drog härifrån nyss så nu är vi helt själva så nu är det time för lite girleygirleythings wie ♥ Hörs senare, puss!

I want

Åh, älskar tatueringar det är sjukt snyggt! Speciellt vid handleden, armen, nacken, ryggen, foten, okej överallt. Ska tatuera mig nån gång snart har jag bestämt! 

Sitter hemma hos thessan och chillar med musik. Hon står i duschen så finns inte så mycket att göra. Lite senare kommer jakob hit också! Gick upp extra tidigt idag och drog till gymmet, duktig loo. Har även införskaffat mig ett par löpartights och tuggummi, love it! ♥

Everything you want

Hej bröder! Dålig uppdatering for sure, men har inte varit hemma förrens nu. Har precis duschat och fixat gymkort så ska ner till gymmet om en liten stund. Onödigt att duscha innan träning kanske, men äsch. Ska bara ta en liten tripp med mina hundar sen bär det av till le gym! Efter det ska jag träffa thessan och maybe amanda!

-

treat her lika a queen and she will treat you like a king. treat her like a game and she will show you how it's played.

Can't get any better than this

Känner för att gå ut att springa ett par kilometer i solen med världens bästa band i öronen. Klicka på texten här över för att lyssna. Måste rensa tankarna lite och sen gå in och försöka äta något. Sen blir det att gå tillbaka hem till thessan och spendera min kväll med henne som igår och kvällen innan. Hörs!

Weekend

Kom hem från thessan för en liten stund sen där jag har spenderat gårdagen och hela natten fram tills nu. Åt för en liten stund sen, det första ordentliga på över 36 timmar haha! Ni som känner mig vet att jag äter hela tiden, bokstavligt, så det är nog rekord. Nu sitter jag vid min dator med musik iallafall och funderar över kvällen.

Hon var ensam hemma igår, eller ja, det var föräldrarfritt så hennes bror och hans kompisar kom över och det blev en chillkväll med wii, musik och studdsmatta. Awesome! Har inte sovit alls mycket eftersom vi somnade på morgonen och sov ett par timmar innan vi skulle upp igen. Gick ut och satte oss i solen (!!) och tog ett dopp i poolen. Sjukt rolig start på helgen iallafall!

Min kväll

Fy satan i gatan vad jag fryser, helt sjukt. Har varit ute i flera timmar och trotts att vi är inne på juli så är det fan som februari, kallt som in i helvete. Vill ha sol och värme!! Blek är jag också, usch och blä.. 

Har varit ute med Tove som sagt. Vi gick först till Vilbergen där några vänner spelade fotboll som vi snacka lite med, mötte även upp Emelie en stund innan vi skulle gå vidare. Pratade om allt och inget vilken var skönt och allt för länge sen. Hade massor att berätta! Nu ska jag sova och imorgon träffar jag mina fina vänner!!

Studs

Collage mb me. / Även fast nitar är lite (väldigt) uttjatat så är det jävligt snyggt ändå. På skor, byxor, jackor, naglar och västar tycker jag det är snyggast! 

My wife

Älskar det här collaget, blir varm i själen hihi. Tänker på alla stunder vi har skrattat tillsammans, 10 års vänskap. Inte illa. Finns ingen som du, du är en av mina få absoluta, profituta (ee hittade på ordet själv så du behöver inte kolla upp det på google), allra bästa vänner. Finns ingen som skrattar så mycket som oss, det är impossibru!! Alla gånger vi har sovit över och vaknat med bajs i armhålan, varje gång du har gått och pratat med dig själv tills du inser att jag har stannat och inte hör, alla gånger det har kommit ut mat och dricka ur näsan för att vi har skrattat så mycket, alla fula bilder vi tar och hur jävla fula vi är i allmänheten när vi dummar oss, vårat språk som vi hittar på själv och som vi ändå förstår för vi är så jävla connecting, alla gånger vi har bakat och ätit pizza, godis, glass och djurmat. Och varje gång vi får så jävla sne humor (alltid) att inget ljud kommer ut när vi skrattar. När vi vet att vi måsta vara tysta blir vi tusen gånger värre och är så klantiga att vi inte bara väcker familjen utan resten av grannarna också. Our friendship är omöjligt att ersätta, och vi kommer va vänner livet ut, det vet jag. Älskar dig!!
 

Känner mig lite fri i själen. Är nyvaken och Emelie drog nyss här ifrån. Ska snart klä på mig och träffa Tove som även pryder collaget tillsammans med mig och som texten här över är tillägnad. Vi ska ut och springa in the woods. Sjukt längesen men det går fort att komma in i det!

Badhuset

Tre bilder tagna idag. Hej på er! Sitter inne på rummet med Emelie men ska snart gå ut och gå med en av mina hundar. Under tiden vi är ute på en liten promenad ska vi välja fram några filmer tills vi kommer hem så vi har något att underhålla oss med. Ska se på typiska tjejfilmer, skräck och komedi. Hon sover här inatt också! 

Vaknade rätt sent idag då Emelie ringde och väckte mig. Vi drog direkt till badhuset för att svalka oss. Dock kom molnen så fort vi var där och det började regna. Tur att det finns innebad!

American pie: reunion

Har ätit tacos, städat, ätit lite mer och nu ska jag sätta på den senaste American Pie. Trailern var rolig så förhoppningsvis är filmen också det! Är sjukt trött trotts att jag vaknade vid 15 idag så det blir att sova tidigt idag. Har en till film att se, en skräck, så får se om jag lägger mig efter den..

Nytt och fräscht

Har ordnat en liten uppdatering på designen nu som ni ser. Syns det inte så trycker ni F5! Tog runt en kvart att ordna allt, snabbt och enkelt. Har precis duschat och sitter med Thessan i telefon som förövrigt kommer hem om 2-3 dagar (!!!) Ska snart fixa tacos att äta, världens godaste mat, min favorit faktiskt. Skulle kunna leva på det!

Hej på eeer!

I never felt normal. Because I'm not normal, and I don't want to be.

LalaaLA!

Bild på mig från 2010/11.
Hellow! Gårkvällen spenderades i en biosalong med Ice Age 4 på duken med mina underbara vänner. Mötte upp några fler efter filmen och åkte långboard, snacka och skratta. Kom hem vid 2-3 tiden och nu är jag vaken igen. Ska snart hem till Emelie och vidare till stan för att se om det finns något att göra. Hörs senare!

Baby we can make it through,


Kvällens planer

In i duschen och äta för att sedan dra vidare till Thessan med Jakob. Får se vad som händer ikväll men ska förmodligen träffa min saknade ex klass. Kanske bli biohäng eller grill vid en sjö, sånt som märks helt enkelt. Ni andra får ha en awesome kväll ni med så hörs vi. Ta hand om er!

RSS 2.0