Ett smile, några ord och jag dog för dig


Har suttit och skrivit klart allt i svenskan som jag har hållt på med hur länge som helst men nu har allt försvunnit så jag måste börja om och jag går rage här hemma (%¤#)!/¤"! Dessutom ska jag redovisa imorgon så måste verkligen bli klar åååh! 

Dagen i skolan har varit chill ändå. Slog vad med Loiy och Robil igår och jag förlorade såklart så idag fick jag köpa frukost åt dom i skolans café haha. Gick lite senare till Lidl och köpte glass som vi åt. Det har varit en lugn dag alltså, jätteskönt!

Godnatt


En sovande loiy och slav niki i skolan. Orkar inte berätta allt för mycket om dagen idag men den började med skola. Hade tydligen en sovmorgon som lärarna missat att berätta så halva klassen kom för tidigt men det ordnade vi med glass och kortspel. Kom precis hem från fritidsgården där jag va med maria, thessan, loiy och robil. Nu ska jag duscha och sen läsa lite matte innan jag ska sova. Godnatt ♥



Just remember, i gave a fuck when none else did


Save your heart for someone who leaves you breathless.


Ensjön


Sitter inne på mitt rum med musik och jordgubbar. Kom nyss hem från ensjön där jag var med några vänner från skolan. Tog mer kort och blev fotade än vad vi badade, eller ja, jag och Maria iallafall haha. Det var faktiskt lite för kallt för att jag ska tycka att det är skönt, men snart så! 

Nu så ska jag snart gnugga in Ricinolja i håret och fixa lite med det innan jag ska sova. Är riktigt trött och har så sjukt ont i ryggen så ska lägga mig så fort jag blir klar med det. Börjar senare än vanligt imorgon, 9:40, så jag får en liten sovmorgon iallafall!

For longer hair


Den här kom mamma hem med förut från apoteket. Det är Ricinolja som man masserar in i hårbotten och låter det sitta i ett tag för att sedan skölja ur håret. Det ska göra att det växer fortare och jag ska börja med det redan ikväll. Nu så ska jag få tag i några vänner och cykla till en sjö för ett litet kvällsdopp!

Love the weather


Kom precis in efter att ha gått en liten promenad med alla hundar till affären. Köpte en liten present till mamma eftersom att det är mors dag idag, min fina mamma ♥ Håller på att dö av hunger så ska försöka fixa något att äta, får se vad som finns hemma helt enkelt!


Beachwear



Ny bikini från Gina. Sitter jättebra och är faktiskt mycket snyggare på. Ska ut och sätta mig i gräset ett tag, har smörjt in hela mig i solskyddskräm eftersom att jag inte vill bränna mig igen, har jätte lätt för det. Vill iallafall jämna ut linjerna på benen efter alla olika shorts och njuta av vädret eftersom att det ska bli dåligt igen från och med imorn tyvärr. Hörs senare!

Jobbig lördag

Gick upp redan vid 8 idag och mötte upp min syster med mamma vid 9. Har letat skor hela dagen och kollat i varenda affär i hageby, stan och maxi så har åkt omkring hela dagen. Är sjukt trött nu men har iallafall hittat ett par skor! Fick även med mig en bikini och lite andra småsaker hem också så är nöjd. 

Nu ska jag ta något att dricka och sedan städa upp på rummet, dammsuga och damma. Ska ut lite senare igen men vi får se vad som händer innan det. Måste äta och lite sånt också! Visar er bikinin sen!


Neon


Äntligen fredag! Är helt slut efter den här veckan så ska försöka sova tidigt idag, ska dessutom upp tidigt imorgon eftersom att jag ska iväg med min mamma och syster. Kom precis hem från Maxi där jag kollade efter ny bikini men det finns ingen alls som jag gillar.. Fick iallafall med mig shortsen på bilden för 299:-, kommer bli riktigt snyggt till bruna ben!

Dagens


Byxdress/ H&M. Drog bara på mig det här idag, snabbt och enkelt! 

Sista profildagen

Hej på er! Började dagen i hemkunskapssalen halv 9 för att göra lunchen som vi åt förut. Hälsoprofilen skulle ut på stadsuppdrag så vi delade in oss i grupper och delade upp oss. Jag, Maria, Tove, Thessan, Loiy, Robil och Tickan gick tillsammans för att göra alla uppdrag. Hur gick det då? Inte så bra då vi förlorade men det var faktiskt kul. Vi fick killarna att sminka sig med läppglans och pussas och lite sånt, helt klart värt ;) Vädret idag och hela veckan har varit helt sjukt klockrent också!

I wanna kiss you but i better not touch

/Just nu. Har varit ute hela dagen fram till nu och haft fotbollsturnering nere på ektorpsplanerna. Hur gick det för Niki då? Inte så bra, mitt lag förlorade alla matcher och jag var hela tiden ända tjejen på planen så det var inte speciellt roligt bland alla IFK killar haha. Varmt som fan också så har bränt mina armar och ben (bondbränna) som nu är röda så har inte riktigt den färgen som bilderna visar, haha.

Ska alldeles straxt duscha, har precis tagit en promenad med hundarna och efter det försökt sola magen lite med en handduk på benen. Magen och ryggen är vita jämfört med allt annat eftersom jag har haft tröja på mig hela tiden. Inte speciellt snyggt. Lite senare träffar jag några folk och hittar på nåt kul!

Dress


Kom precis hem ifrån stan där jag var med Tove och Thessan. Skulle egentligen bara kolla efter en ny bikini men kom hem med en klänning istället. Vet inte riktigt om jag ska behålla den eftersom att den var lite stor, ska testa den lite till innan jag bestämmer mig!

Ska alldeles straxt borsta tänderna, lägga mig i sängen och sätta på en film att somna till. Den här dagen har slitit på mig haha. Länge sen jag rörde på mig så mycket!


Helt sjukt






Att blogga inte går så jättebra just nu men har haft fullt upp med skolan och min födelsedag. Den här veckan har vi något som kallas Profilveckan på ektorp, jag har profilen hälsa. Igår var vi till exempel nere i folkparken och körde Aquagolf och annat roligt. När vi kom hem därifrån vid fem så stannade jag, Maria, Loiy och Robil för att äta korv och sen kom jag hem sent, därför blev det heller ingen bloggning. 

Idag har jag cyklat 3,4 mil i 30° strålande sol. Vi cyklade och var runt 40 pers ner till Ågelsjön där vi grillade och myste. Klättrade även i berg och solade, riktigt skönt faktiskt! Det har varit sommarväder hela veckan och ska nog fortsätta så, känns superbra!

Today is my birthday


Le me fyller 16 år idag!

Mormor

Kom precis ut ur duschen och ska alldeles straxt åka till min mormor för fika. Ska fira mig lite sägs det, fyller ju år imorn! Hörs senare förhoppningsvis, min syster och hennes familj kanske kommer ikväll och jag måste plugga så får se om jag får någon tid över!

Dagen igår var klockren med världens finaste vänner! Dom hade köpt tårta till mig, så fina! ♥

Bästa lördag

Thessan ringde och väckte mig vid 11 idag så har precis duschat och ska snart börja fixa mig. Ska träffa världens underbaraste vänner idag vid 13:00 så borde egentligen inte sitta här. Bjuder på en bild på Philip och mig från i vintras då jag hade blondt hår också, uuh! ;)

18 maj 2012

Niki betyder godhet på persiska och seger på grekiska.

Hej på er! Vaknade för en liten stund sen och ska straxt äta. Lite senare träffar jag min fina Therése men vet inte riktigt vad vi ska göra ännu. Får se helt enkelt!

...


Let me be your only one

Långhelg och fyra dagar kvar tills mah birthday, wiiie!

Yalla habibi


Swag

Bild på mig och mina homies från igår! Förlåt men somsagt, jag har inte mycket tid till bloggen. Var iallafall ute och gick (matade änder) med Tove i flera timmar igår efter skolan, kom inte hem förren 22. Packade väskan och gick tillbaka till henne, så där sov jag inatt! Inte så skönt eftersom att hon brutalt knuffa ut mig från sängen men annars så ;)

Kom precis hem från skolan. Började dagen med nationella i matte och det gick nog rätt bra, det kändes som så iallafall. Ska alldeles straxt ta något att äta sen går jag till Tove igen. Fyller år på måndag så det är bara sex dagar kvar, längtar till tårtaaaa och mys! :)

.


Love is evol, spell it backwards i'll show you


Den här veckan är kaos. Massa plugg och lite sömn, bombnedslag i rummet och är allmänt trött på allt. Så det kommer inte bli mycket tid över till bloggen, har ändå inget intressant att nämna. Har haft NP, muntligt, i både matte och svenska, gick väl helt okej. Ska plugga tills jag ska sova nu, herrå.


Hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå


1 2 3 duckface



Två bilder från grillkvällen på Tove, Alexandra och jag ♥ God morgon på er! Har sovmorgon till halv 1 vilket är jävligt skönt! Världens härligaste väder vaknade man till också, hoppas det håller i sig nu bara. Ska alldeles straxt fixa iordning lite frukost att ta med ut. Så skönt!

Blond

Bild från samma dag tandställningen togs bort! Funderar fram och tillbaka på om jag ska ta tillbaka min naturliga gårfärg? Blond alltså, nu har jag brunt eller någon nyans mellan blondt och brunt och jag är osäker om jag ska färga det mörkare eller ljusare..

Ånej, varför?

Haha jag dör av garv varje gång jag får sånna här meddelanden.  Dafq is this

Plugg

Här sitter jag, inomhus, och pluggar medans det är 20° ute. Borde fan egentligen gå ut och kirra lite färg eftersom att jag är blek som en fisk, blö. Ska iallafall ut och springa lite senare med Tove och sen fortsätta med plugget!

Tidigare i skolan idag skrev vi NP i matte och jävlar vad dåligt det gick, hejdå mvg och hej ig! Får ångest av skolan, tar ju upp hur mycket tid som helst och allt ska gå så jävla fort. Kul är det inte heller. Måste plugga nu,

Onsdag


Inte ett enda moln någon stans och så måste man sitta inne i skolan, känns bra. Kom nyss hem och ska börja med läxor nu, har inget intressant att dela med mig av så vi hörs latero.


Mot stan

Jag och emelie i vintras! Jääävlar vad fint väder! Hinner inte berätta om igår eller om dagen just nu, ska ner mot stan och möta emelie, vi hörs senare!

RSS 2.0